Aloe Vera en gezondheid
Coaching

Aloe Vera Imuune Drinking gel

Bestaande afweercellen worden versterkt

Activeert de productie van nieuwe afweercellen

Het immuunsysteem kan sneller reageren


*85´% Aloe Vera bladgel zonder aloine

*Verrijkt met gember,citroen,honing,en immuunversterkers zoals zink en selenium

*Lekkere kruidige gembersmaak in combinatie met verfrissende citroen en honing

*Uitstekende kwaliteit Made in Germany

gecertificeerd door INSTITUT FRESENIUS en IASC

Aloe Vera drinking gels

Aloe Vera stimuleert de stofwisseling. Het bevat Vitamine E en heeft een bijzinder zuivere productie. Lichaamsvet wordt door Aloe Vera niet specifiek verbrand. Men voelt zich wel vitaler en dus beter. De stofwisseling wordt gestimuleerd en het immuunsysteem versterkt. Uw algemene goede gevoel wordt verhoogd. Aloe Vera is een natuurlijk product dat wordt uit zuivere blad gel wordt ontgonnen en is Aloine vrij. Er zijn geen nevenwerkingen van Aloe Vera bekend. In tegendeel, het product laat het lichaam zich in grote mate beter voelen. Het immuunsysteem wordt versterkt, allergieen worden verzwakt.Aloe Vera Drinking gel is een energiedrank dat het lichaam een goed gevoel geeft. Het kan, indien gewenst, een heel leven ingenomen worden. Wij raden aan het product minstens drie maanden regelmatig te drinken zodat positieve en lichamelijke veranderingen te merken zijn.

LR heeft een aloe vera drinking gel concept dat bestaat uit vier verschillende dranken.

De Aloe vera drink Honing, Dit is de originele Aloe Vera drank. De 90% waardevolle bladgel is met 9% bloemenhoning verrijkt en bezit vitamine C. (Daily Essentials)

De Aloe vera drank Perzik. Voor wie het liever fruitig heeft, bieden we de Perzik smaak met 98,2% zuivere bladgel met natuurlijk perzikaroma. (Seasonal support)

De Aloe vera drank freedom is de specialist onder de drinking gels met 88% aloinevrije zuivere bladgel. (Pro activity)

In de Aloe Vera Drinking Gel Sivera is 91% Aloe Vera en natuurlijk brandnetelextract gecombineerd en met bloesemhoning.(Vital support)

Bij LR komt kwaliteit op de eerste plaats. Om deze constant en op ieder moment te kunnen garanderen, bezit LR een van de modernste speciale laboratoria voor voedingssupplementen, waar voortdurend onderzoeken uitgevoerd worden. Bijkomend laat LR de kwaliteit controleren en certificeren door de strengste controle-instituten op de markt: SGS INSTITUT FRESENIUS en IASC (International Aloe Science Council).


1. Verbetering van het immuunsysteem

Door de hoeveelheid vitamines en mineralen in de aloë vera gel wordt het immuunsysteem aangesterkt. Daarnaast worden aminozuren in het lichaam aangevuld waardoor het immuunsysteem een oppepper krijgt. Hierdoor is het lichaam beter beschermd tegen bacteriën en virussen waardoor je minder vatbaar bent voor bijvoorbeeld griep of een verkoudheid.

2. Stimulerend voor de stofwisseling

Het drinken van aloë vera sap zorgt voor meer energie. Dit komt doordat het de stofwisseling stimuleert waardoor de energiehuishouding weer in balans komt. Een goede stofwisseling zorgt er mede voor dat calorieën sneller worden verbrand. Dit heeft weer een positief effect op het gewicht, wat ons meteen bij punt 3 brengt.

3. Gewichtsverlies

Er zijn enorm veel manieren om gewicht kwijt te raken, denk aan diëten, afslankpillen, shakes of zware trainingen. Je kunt door het drinken van aloë vera drank op een gezonde en natuurlijke manier gewicht verliezen. Dit komt doordat het de stofwisseling in balans brengt. Het lipidengehalte wordt verlaagd waardoor vet eenvoudiger verbrand kan worden.

4. Ontgiftende werking

Aloë vera gel heeft een ontgiftende werking, het zorgt ervoor dat gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Dit heeft een gunstig effect op de gezondheid; gifstoffen zorgen namelijk voor verzuring in het lichaam. Dit kan zorgen voor klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, een doffe huid en een futloos gevoel. Aloë vera drank ondersteunt het reinigingssysteem van het lichaam waardoor gifstoffen, die veroorzaakt worden door vrije radicalen, beter kunnen worden afgevoerd. Het resultaat hiervan is dat lichamelijke klachten zullen afnemen.

5. Houdt de bloedsuikerspiegel in balans

Er zijn aanwijzingen dat aloë vera eigenschappen heeft om de bloedsuikerspiegel in balans te houden. Het zou er bij een hoge bloedsuikerspiegel voor zorgen dat deze weer daalt wat dus enorm positief is voor mensen met diabetes. Daarnaast zorgt het voor een gezonde werking van de nieren en de dikke darm, deze twee organen kunnen aangetast worden door diabetes.

6. Helpt bij maag- en darmklachten

Het drinken van aloë vera gel kan maag- en darmklachten verminderen. Het heeft een antibacteriële- en antischimmel werking. De gel wordt goed opgenomen via de slijmvliezen waardoor het snel resultaat biedt.

Ook bij de ziekte van Crohn kan het hulp bieden, deze ziekte wordt veroorzaakt door chronische ontsteking van de darmen. Aloë vera drank vermindert het ontstekingsproces en stimuleert de genezing van de darmen.

7. Vermindering van allergieën

Doordat het immuunsysteem een enorme oppepper krijgt door het gebruik van aloë vera sap zullen allergieën uiteindelijk afnemen. De gel van de aloë vera plant bevat meer dan 200 werkzame stoffen waar het menselijke lichaam baat bij heeft.

8. Helpt tegen een slechte adem

Een slechte adem kan erg vervelend zijn, maar gelukkug kan ook hier kan aloë vera drank bij helpen. Het advies is om 50 ml aloë vera gel te mengen met 100 ml water. Doordat het een ontstekingsremmend bestanddeel bevat kan het zure oprispingen verlichten. Dit is vaak de oorzaak van een slechte adem.

Daarnaast vermindert het mondzweertjes en aften: het evenwicht in de mond wordt weer herstelt. Het is ook een optie om tanden te poetsen met aloë vera poeder, dit verlicht tevens tandvleesproblemen en tandplaque.

9. Vermindert menstruatieklachten en stimuleert de vruchtbaarheid

Voor vrouwen kan aloë vera sap verlichting bieden bij menstruatieklachten of om de vruchtbaarheid te stimuleren. Aloë vera heeft een verjongend effect op de baarmoeder waardoor het voor vrouwen een ideale drank is.

10. Ondersteunt bij reuma en artrose

Bij reuma en artrose ontstaan er ontstekingen in en rondom de gewrichten. Dit kan veel pijn veroorzaken en de mogelijkheid tot bewegen beperken. Aloë vera verlicht de ontstekingen waardoor de pijn zal verminderen, daarnaast zorgt het ervoor dat gewrichten niet verder afslijten.

11. Een mooiere huid

Crème en gel op basis van aloë vera gel kan zorgen voor een stralende huid. Het stimuleert de celstofwisseling en de huid wordt elastischer waardoor je er weer jonger uit ziet. De gel stimuleert de doorbloeding en werkt verzachtend en hydraterend. Daarnaast zorgt het voor een goede vocht circulatie van de huid en breekt het afgestorven weefsel en dode huidcellen af.

Je kunt ook een natuurlijke scrub maken van aloë vera, gebruik hiervoor 2 eetlepels aloë vera gel, 2 eetlepels bruine suiker en 1 theelepel citroensap. Meng dit goed door elkaar en de scrub is klaar voor gebruik.

12. Vermindert huidproblemen

De gel is niet alleen goed voor een mooie huid, het zorgt ook voor een gezonde huid. Wel zo belangrijk! Het kalmeert en koelt de huid waardoor het een perfecte gel is om te gebruiken bij verbranding door de zon of brandwonden. Het biedt direct verlichting. Aloë vera gel kan ook gebruikt worden tegen huidproblemen als eczeem, wondjes, acne, ontstekingen of een zwelling. Door de gel in de huid te masseren zullen de huidproblemen verminderen.

13. Goed voor het haar

Je kunt de haargroei stimuleren door aloë vera gel op de hoofdhuid te masseren en 30 minuten in te laten trekken. Spoel het daarna goed uit. Dit hoef je maar één keer per week te doen om resultaat te zien. Er zijn ook verschillende shampoos te koop met aloë vera maar de geconcentreerde gel werkt het beste. De gel kan ook worden gebruikt als conditioner, het helpt om beschadigd haar te herstellen en zorgt ervoor dat het haar weer zacht aanvoelt en mooi glanst. Dit is overigens vele malen beter voor het haar dan de shampoos met allerlei toevoegingen.

Ook kan het roos verminderen, dit komt doordat het de celstofwisseling stimuleert en dode huidcellen verwijdert. Het heeft daarnaast een kalmerend effect op de huid en een antibacteriële werking waardoor roos uiteindelijk zal verminderen.