Health and Beauty Aloe Vera
Coaching

Gezonde producten voor een optimale gezondheid.
Hollistische kijk op schoonheidszorgen.
Health and beauty concept.

Als ervaringsdeskundige en voedingsconsulente weet ik goed genoeg dat het niet altijd zo evident is om constant op onze voeding te letten en bezig te zijn met onze gezondheid.
Ondanks alle intoleranties,allergieën,de bijkomende stress van het dagelijks leven mogen we ons zelf toch eens verwennen met de beste producten voor onze gezondheid en verzorging voor  onszelf en ook anderen.Daarom ga ik als consulente ook nog samenwerken met LR Health en Beauty om mijn klanten nog extra te kunnen van dienst zijn ivm hun gezondheid en welzijn.


Voeding en lifestyleondersteuning zijn in onze huidige maatschappij niet meer weg te denken.

Verzorging en regeneratie met de kracht van Aloë Vera

Met de verzorgende en regeneratieve kracht van Aloë Vera op weg naar een natuurlijk mooie en gezonde huid - daar staat LR ALOE VIA voor. Ons productassortiment vervult ieders wens - van jong tot oud, van kop tot teen. Zo ben jij en de mensen die je lief hebt verzorgt met het beste van Aloë Vera

LR ALOE VIA begeleidt je op jouw weg naar een mooie huid

Een hoog aandeel Aloë Vera, bewezen werkstofcombinaties en de natuurlijke kracht van waardevolle bio-extracten maken de LR ALOE VIA verzorgingslijn uniek en veelzijdig in haar werking. Ze herstelt, hydrateert, kalmeert en beschermt de huid - en dat 100 % zonder parabenen en minerale oliën.

Beste kwaliteit. Regelmatig bevestigd.

Regelmatige controles door het International Aloe Science Council (IASC) garanderen een hoge kwaliteit van onze Aloë Vera - van de aanplanting tot de verwerking. De huidverdraagzaamheid van alle Aloë Vera producten wordt bevestigd door de gerenommeerde, onafhankelijke instituten Dermatest en Derma Consult.

Voor wie op zoek is naar een perfecte balans en graag meer harmonie wil, met energie, vitaliteit en een gezonde huid als kers op de taart, LR health & beauty is het proberen waard.

Meer info binnenkort online !

Heb je interesse in deze producten stuur een mailtje op peggyroels7@gmail.com of stuur PB via Messenger

Wil jezelf met deze producten aan het werk gaan en mijn team versterken via thuiswerk neem vrijblijvend contact met me op daarvoor .

https://www.facebook.com/LR-Health-and-Beauty-Peggy-237646937145700/


Greetings

Peggy

See you soon !!!