Aloe Via
Coaching

LR Aloe Via

Uw weg naar een natuurlijk mooi verzorgde huid

Met de verzorgende en herstellende kracht van aloë vera op weg naar een natuurlijk mooie en gezonde huid - daar staat LR ALOE VIA voor. Ontdek hier het merk LR ALOE VIA en vind uw eigen weg naar een natuurlijk mooi verzorgde huid.

Hoge kwaliteit aloë vera & bewezen huidverdraagzaamheid

Onze aloë vera wordt regelmatig gecontroleerd in de International Aloe Science Council (IASC). Het onafhankelijke instituut Dermatest bevestigt aantoonbaar de huidverdraagzaamheid. 28 LR ALOE VIA producten zijn aangemeld voor patent wat betreft hun specifieke combinatie van werkzame stoffen bestaande uit aloë vera-gel en verschillende bio-extracten.

Babyverzorging

Voor mild beschermde babyhuid

Lichaamsverzorging

Voor merkbaar zachte huid

Gelaatsverzorging

Voor een stralend schoon gezicht

Haarverzorging

Voor gezond, glanzend haar

Mannenverzorging

Voor een frisse, verzorgde mannenhuid

Mond- & Tandverzorging

Voor een gezonde schone lach

Speciale verzorging

Voor een gezond huidgevoel

Zonnebescherming

Voor een gezonde huid die tegen de zon beschermd is

Bubble mask


Het nieuwe Aloë Vera Magic Bubble Mask is geen "standaard" masker - het overtuigt met een zeer bijzonderl effect. Na het aanbrengen op de huid begint het te tintelen, te bubbelen en vormt het kleine schuimbelletjes.

Gemberextract en Moringa-extract ontdoen je huid van dode huidcellen en milieuverontreinigende stoffen.

Dit effect wordt veroorzaakt door de Bubble-Booster, die de zuurstoftoevoer en daarmee de ontgiftingsreactie en de hydraterende reactie versterkt. Dit maakt het gemakkelijker om onzuiverheden te verwijderen en dieper te hydrateren. Je huid is optimaal gereinigd heeft een frisse glans.