Afspraak Lifetakt
Coaching

Heb je nood aan een persoonlijke analyse ivm je gezondheid over de dagelijkse behoefte,mentale ondersteuning,vitaliteit op elke leeftijd,bewegingsvrijheid op alle momenten maak een afspraak en ik kom vrijblijvend bij je langs voor meer info....peggyroels7@gmail.com of bel op het nr 0474 116938....online is ook mogelijk

 

LR LIFETAKT

LR Lifetakt biedt als competente partner voor iedereen de juiste oplossing die past bij jouw levenskwaliteit. Neem je gezondheid in eigen handen met LR Lifetakt door een passend concept.

LR Lifetakt in iedere levensfase

Iedere levensfases heb je andere behoeften daarom bieden we deze behoeften in maand sets. Op basis van wetenschappelijk bewezen onderzoek zijn er productcombinaties. Zo ben je altijd goed verzorgd. Daarnaast bieden we aanvullend ook producten aan die tegemoet komen aan individuele voorkeuren. LR Lifetact biedt holistische oplossingen aan die verder gaan dan louter voedingssupplementen: naast de producten ondersteunt voedingsdeskundige Dr. Sven Werchan met wetenschappelijk verantwoorde experttips over voeding, lichaamsbeweging en levensstijl.

Daily Essentials voedingsstoffen voor iedere dag

Heb je niet de tijd om dagelijks voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet te zorgen? Met LR LIFETAKT Daily Essentials wordt u altijd voorzien van de essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om volledig functioneel te blijven.

Mental Power prestatie kracht in iedere situatie

Wil je permanent efficiënt blijven, zelfs in een uitdagend dagelijks leven? Of je nu een uitdagende baan, een turbulent gezinsleven of een actieve vrije tijd hebt - met Mental Power heb je de juiste ondersteuning, zelfs in stressvolle situaties. LR LIFETAKT Mental Power helpt de cellen te beschermen tegen oxidatieve stress en zorgt ervoor dat je fit en efficiënt blijft.

Vital Care vitaliteit op iedere leeftijd

Heb je nog veel gepland en wil je niets missen? LR LIFETAKT Vital Care biedt u de ondersteuning die uw lichaam op dit moment nodig heeft om vitaal te blijven en uw energieplannen in daden om te zetten.

Seasonal Support ondersteuning in elk seizoen

Je bent vaak onder de mensen of buiten in weer en wind? Geniet ten volle van elk seizoen en krijg ondersteuning met LR LIFETAKT Seasonal Support.


Pro Activity bewegingsvrijheid in iedere situatie

Beweging betekent vrijheid. LR LIFETAKT Pro Activity ondersteunt je om je leven zo actief mogelijk te maken in elke fase van jouw leven. Want alleen als je lichaam mee kan met de dagelijkse eisen, kan je je vrij ontwikkelen.


More quality for you're life ......

       Wil je een afspraak stuur een bericht